Saladebar Amsterdam

Welkom!

Welkom op de website van Salad & the City; de saladebar in Amsterdam gericht op take away en delivery!

Bij Salad & the City kan je salades afhalen en laten bezorgen, waardoor je overal in de stad Amsterdam van onze salades kan genieten. Je hoeft simpelweg een bestelling te doen via onze website en we komen de maaltijden bij je brengen met onze elektrische fietsen. Of je haalt bij de saladebar van Salad & the City op de Bilderdijkstraat in Amsterdam je bestelling zelf op.

Salad & the City is de oplossing voor mensen met een druk leven die houden van gezond en lekker eten en zonder schuldgevoel willen genieten en aan zichzelf denken!

Iedere salade van Salad & the City is zorgvuldig samengesteld en uitvoerig getest op smaak, kleur, variatie en ‘knapperigheid’. Ze zijn voor het overgrote deel samengesteld uit eerlijk geproduceerde en lokale producten. Bij Salad & the City geloven we in de kracht van producten die al jaren worden gebruikt; producten die bij wijze van spreken ook door onze grootouders werden gebruikt in de keuken. Naast salades bieden wij ook knapperig zuurdesembrood met door ons geselecteerde olijfolie of zelfgemaakte hummus aan, gewoon omdat het zo heerlijk is. En als klap op de vuurpijl kan je ook nog een gekoeld wit wijntje, mooie rode wijn, heerlijk biologisch frisje of een speciaal biertje bij de salades bestellen.

Bestel hier je salade en meer!