Brandveiligheid

Op het gebied van brandbeveiliging is FSS International de expert. Als je dus op zoek bent naar brandwerende deuren, brandkleppen of brandmanchetten, dan ben je bij FSS International op het juiste adres. Ze hebben al meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van brandbeveiliging. 

Brandwerende deuren & ramen

De brandwerende deuren en ramen van FSS International zijn voorzien van brandwerend materiaal, zoals de brandwerende strips langs de randen van de deur. Daarnaast zijn de deuren ook voorzien van een systeem waarmee de deuren automatisch in de gewenste stand worden gezet wanneer een brandalarm afgaat. Bij deze systemen is een elektronische voorziening niet nodig. De deuren scannen elke 14 seconden of een brandalarmsignaal in de omgeving klinkt. Ideaal dus voor meer bewegingsvrijheid in gebouwen. De deuren zijn binnen enkele minuten geïnstalleerd. 

Brandwerend plafond

Ook voor een brandwerend plafond biedt FSS International genoeg mogelijkheden aan. Zo hebben wij afdichtingsproducten in ons assortiment die ervoor zorgen dat plafonds brandwerend worden. Hiermee voorkom je dat brand zich via het plafond kan verspreiden. Daarnaast hebben we ook brandwerende kappen voor lichtspotjes en armaturen in ons aanbod. 

Brandmanchetten

Ben je op zoek naar brandmanchetten die heel makkelijk te installeren zijn, die onderhoudsvrij en vochtbestendig zijn? Dan hebben wij hier ook de oplossingen voor. De brandmanchetten uit ons assortiment hebben een brandweerstand tot 4 uur. 

Verder in ons assortiment

Naast bovenstaande producten hebben we ook brandwerende ventilatieroosters, brandkleppen of andere brandwerende en rookwerende producten op onze website. Neem een kijkje in onze webshop voor al onze producten of voor meer informatie. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *