Heb jij al een tijdje niks aan het interieur in jouw woonkamer gedaan? Heb je het gevoel dat er iets mist? En dat het wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Met dit blog geven we je een aantal tips om meer karakter in jouw woonkamer aan te brengen. Soms kun je met een paar kleine aanpassingen al een heel verschil maken. 

Een haard voor meer ambiance

Een haard brengt veel karakter met zich mee en zorgt voor meer ambiance. Heb jij een heel duurzaam huis met zonnepanelen? Dan kun je het beste kiezen voor een elektrische haard. Een elektrische haard van de Warmtestore kun je heel eenvoudig installeren. In tegenstelling tot een echte haard heb je geen rookkanaal nodig alleen maar een stopcontact. De kwaliteit van deze haarden is de afgelopen tijd enorm gestegen. Zo lijken de vlammen steeds meer levensecht en haalt u met één druk op de knop de warmte in huis. 

Nog meer karakter 

Je kunt nog meer karakter in je woonkamer brengen door bijvoorbeeld een grote houten boomtafel als eettafel aan te schaffen. In combinatie met de haard en mooie eetkamerstoelen is dit een pronkstuk in jouw woonkamer. Je brengt ook meer karakter in jouw woonkamer door grote planten aan te schaffen. Denk hierbij aan een grote palm plant of bananenplant. Een waar paradepaardje die de ruimte net meer pit geeft met een natuurlijk randje. Zorg verder voor stoere verlichting die opvalt. Nog een paar nieuwe en opvallende woonaccessoires erbij en je woonkamer kan er weer een tijdje tegenaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *