Ben jij van jezelf niet al te secuur en netjes? Of word jij helemaal gek als jouw huis niet opgeruimd is. We kennen het allemaal wel; na een dag hard werken kom je thuis en je bent uitgeput. Je stapt binnen en de afwas staat er nog, op de vloer ligt allemaal speelgoed van de kinderen en de vingers zijn nog op de ramen te zien. Paniek in je hoofd. Wij geven je tips om de paniek in je hoofd voor te zijn!

Koop een tuinhuisje

Koop, of bouw, een kunststof tuinhuis. Waarom? Je zorgt voor extra opslagruimte in de tuin. Op deze manier kan je grote attributen opslaan buiten jouw zicht. Denk hierbij aan fietsen, tuinmeubilair, extra koelkast of speelgoed. Wil jij een kunststof tuinhuis kopen of zoek je meer informatie? Kijk eens op www.in-garden.nl.

Maak gebruik van de zolder

Heb je een zolder? Dan kun je meerdere dingen doen! Zorg er bijvoorbeeld voor dat je zolder logisch ingericht is. Maak ruimte voor opslag, zodat je niet gebruikte voorwerpen makkelijk kunt wegstoppen. Spelen je kinderen niet meer met het speelgoed, maar wil je het nog wel bewaren? Plaats het dan achter de schotten. Een tweede optie is om jouw kinderen te laten spelen op zolder. Richt een aparte speelkamer in, zodat zij ook weten dat het speelgoed daar moet/mag blijven. Dit zorgt ervoor dat de woonkamer netjes blijft. 

Schoonmaker / Schoonmaakster inhuren 

Een opgeruimd en schoon huis maakt thuiskomen fijn, echter heb jij hier niet altijd de tijd voor. Waarschijnlijk werken jullie beiden en zijn jullie overdag weinig thuis. Het inhuren van een schoonmaker/schoonmaakster zorgt ervoor dat jullie huis periodiek wordt schoongemaakt. Daarnaast ‘koop’ je vrije tijd, aangezien je dit zelf niet meer hoeft te doen. Een mooie win-win situatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *