Of je nu een regelwerk moet maken voor de wand, of je bent een plafond aan het uitrachelen. Voor beide werkzaamheden heb je vurenhouten latten nodig, tegenwoordig zijn alle latten geschaafd zodat je een mooi vlak en strak geraamte krijgt. In de webshop van limtrade.nl kun je de latten kopen in verschillende kwaliteiten, welke je ook koopt ze zijn allemaal voorzien van het FSC keurmerk voor duurzaam verantwoord hout. 

Kies de goede maat

Wat voor bouwwerk je ook aan het maken bent, je hebt vurenhouten latten nodig die op maat zijn, heb je een speciaal bouwwerk met speciale formaten ook dan kun je gebruik maken van de webshop limtrade.nl. Geef aan de medewerkers de maten door van de latten, en hij of zij zorgt ervoor dat de bestelde maat netjes wordt geleverd. Ook voor andere soorten balken en platen zit je goed bij dit bedrijf, zij verkopen namelijk alles wat met hout heeft te maken.

Complete verbouwing doen

Behalve vurenhouten latten kun je ook gebruik maken van balken van vurenhout, ideaal wanneer je bijvoorbeeld een raamwerk moet maken voor een dakraam of andere constructie. Voordeel van het geschaafde hout is dat je altijd een zuivere maat hebt, je kunt na het plaatsen van de latten of balken deze direct netjes afwerken. Tevens werkt het ook fijner en sneller, het bespaart dus ook nog geld uit. Werk het regelwerk af met kwalitatief multiplex en je hebt een mooi ijzersterk bouwwerk wat je alleen nog hoeft te schilderen naar de gewenste kleur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *