We zien het de laatste tijd allemaal: de huizenprijzen stijgen enorm. Waar een paar jaar geleden huizen onder de vraagprijs weggingen, is dit momenteel niet voor te stellen. In grote steden is overbieden de standaard, soms wel tussen de €50.000,- en €100.000.- euro. Heb jij overwaarde en wil jij niet verhuizen? Dan is het mogelijk, door middel van een bouwdepot, om een deel van je overwaarde in het huis te steken. Onderstaande dingen maken jouw huis daarnaast meer waard!

Overkapping

Een overkapping is populair. Waarom? Een overkapping creëert een extra schaduwplek in de tuin. Daarnaast zien we dat overkappingen steeds luxer worden. Zo zijn er varianten met een glazen schuifpui, houtkachel en televisie. Je kunt een overkapping zelf maken, waardoor je kosten bespaard. Koop daarvoor je hout bij een houthandel in Almere of Utrecht

Keuken

Is jouw keuken al een aantal jaren oud? Dan is het altijd goed om te gaan kijken naar een nieuwe keuken! Een nieuwe keuken verhoogd altijd de waarde van je huis en daarnaast is het voor jezelf ook een mooie investering. 

Dakkapel

Kom je woonruimte te kort? Of wil je een extra kamer creëren? Dan is het laten plaatsen van dakkapel een goede oplossing. De zolder is een extra verdieping op je woning. De zolder is vaak een grote ruimte, maar niet goed te gebruiken omdat er een schuin dak op zit. Een dakkapel is de beste keuze om je zolder tot een volwaardige ruimte in je huis te maken en heeft nog vele andere voordelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *