Tuinhout Zwolle

Wil jij ook het liefst het hele jaar door genieten van je tuin? Dan is een overkapping misschien wel wat voor jou. Een overkapping biedt je bescherming tegen wat voor weersomstandigheden dan ook. Wil je niet in de bloedhete zon zitten of wil je beschut zijn voor de regen? De Houtburcht biedt je de oplossing aan. De Houtburcht in Kampen is gespecialiseerd in tuinhout, glaswanden en nog veel meer. Dus ook als je iets anders zoekt dan een overkapping, De Houtburcht heeft het. 

Compleet assortiment

De Houtburcht uit Kampen bieden een compleet assortiment aan wat betreft tuinhout in Zwolle en omgeving. Zo kun je bij het bedrijf terecht als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een berging of een blokhut, maar ook voor een glasschuifwand of een schutting. Verder vind je in het assortiment van De Houtburcht nog kapschuren, overkappingen, priëlen, veranda’s, schuren, speeltoestellen, schaduw pergola’s of tuinhout. Neem voor het complete aanbod van het houtbouw-bedrijf een kijkje op de website. 

Maatwerk

De afgelopen jaren is De Houtburcht zich steeds meer gaan richten op maatwerk. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een overkapping maken helemaal naar jouw wensen. Zo bepaal jij het soort hout, welk dakbedekking je wilt en de afmetingen van de overkapping en daar heb jij je voordeel mee. Verder is het team ook gespecialiseerd in het monteren en installeren van onder andere glasschuifdeuren of terrasheaters, dus je tuin kan volledig naar wens worden gerealiseerd. 

Interesse?

Heb je interesse in een van onze producten of wil je weten wat wij allemaal aanbieden? Neem dan een kijkje op onze website of bezoek ons in Kampen. Wij hebben een showtuin ingericht met verschillende maatwerk producten van verschillende merken en materialen. Zo kun je in onze drie tuinen lopen en inspiratie opdoen over jouw droomtuin. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *