Als je klaar bent om slaapkamermeubilair beton cire zolder te kopen, begin dan met een plattegrond en een opgemeten tekening van de ruimte. Meubilair moet passen in de ruimte waarin het leeft en dit geldt met name voor slaapkamermeubilair. Kies geen zwaar, groot bed en dressoir voor een kleine slaapkamer. Als het plafond hoog is, helpt een hoog hoofdeinde om het zichtbaar kleiner te maken. Als je slaapkamer groot is, kies dan meubels die daar ook bij passen. Voeg een stoel en poef toe of plaats een meubel aan het voeteneinde van het bed. Meubels en accessoires die te klein zijn, zien er verloren uit in een grote kamer.

Heb voldoende opslagruimte

Om toe te voegen aan het serene gevoel van een slaapkamer beton cire zolder, berg je dingen uit het zicht op. De kamer zal rustiger en ruimer lijken. Kies een ruim nachtkastje met lades of deuren waarachter je boeken, lotion en leesbrillen binnen handbereik maar uit het zicht kunt verstoppen. Kies voor meer opbergruimte een tafel met schorten of een klein dressoir met lades.

§  Gebruik een koffer of een opbergbank aan het voeteneinde van het bed om extra lakens, dekens en kussens op te bergen.

§  Gebruik voor gemakkelijk bereikbare boeken en accessoires een hoofdeinde met ingebouwde planken of schuifpanelen.

§  Een op maat ontworpen organisatiesysteem kan de kastruimte maximaal benutten.

§  Plaats ondiepe dozen onder het bed en verberg ze met een mooie bedrok.

Voeg een privéhoek toe

Geef jezelf een bijzonder cadeau met een rustige plek beton cire zolder om te zitten en te lezen. Creëer een intieme lees- of loungehoek met een comfortabele stoel en voetenbank aan het voeteneinde van je bed of in een hoek. Als je ruimte hebt, bouw dan een stoel bij het raam onder het slaapkamerraam. Geniet van het uitzicht en het natuurlijke licht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *