klussen

Een eigen huis is fijn, maar het onderhoud ervan is niet altijd even leuk. Zo zijn er meerdere klussen te bedenken waar ik echt een hekel aan heb. Benieuwd waar ik het dan over heb? In deze blog som ik het op! Misschien herkenbaar voor jou. Aan welke klusjes in- en rondom het huis heb jij echt een hekel? En heb je nog goede tips om ze toch gedaan te krijgen? Laat het mij weten door een reactie achter te laten onderaan deze blog. Dat vind ik erg leuk! 

  1. Het huis schoonmaken

Het huis schoonmaken, daar heb ik dus echt een hekel aan. Dagelijks ben ik in de weer met de stofzuiger. Ook de badkamer schoonhouden is niet een van mijn favoriete bezigheden. Sinds kort heb ik dan ook een schoonmaakbedrijf ingeschakeld. Benieuwd naar mijn favoriete schoonmaakbedrijven? Ik som ze graag voor je op: 

Zelf ben ik woonachtig in Hilversum, dus heb ik voor schoonmaakbedrijf Hilversums gekozen! 

  1. De tuin bijhouden

Tuinieren, nog zo’n bezigheid die ik totaal niet zie zitten. Ik heb echt geen groene vingers. Gelukkig is mijn tuin redelijk onderhoudsvrij. Toch zie ik her en der regelmatig onkruid ontstaan. Eens in de maand werk ik de tuin bij. Om onkruid tegen te gaan gebruik ik een beetje azijn. Ik sproei azijn op het onkruid en laat dit een aantal uur inwerken. Vervolgens kan ik relatief eenvoudig het onkruid (met de hand) weghalen. Aan welke huishoudelijke taken heb jij echt een hekel? Laat een reactie achter onderaan deze blog! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *