Afgelopen Januari ben ik verhuisd van Groningen naar Meppel. Waarom zal je denken? Meppel is de stad waar ik ben geboren en waar mijn hart ligt. Mijn man en ik hebben de afgelopen jaren hard gewerkt en dan is de grote stad wel waar je moet zijn. We hebben een mooie carrière achter de rug en het was tijd om de rust op te zoeken. Verhuizen brengt over het algemeen stress met zich mee en om jou daarbij te helpen heb ik een aantal tips op een rijtje gezet.

Maak lijstjes

Voordat het hele circus begint is het verstandig om verschillende lijstjes te maken. Wat wil je mee verhuizen, wat mag naar de stort en wat kan je verkopen. Lijstjes zorgen voor rust in je hoofd en het geeft een goed gevoel als je iets kan afvinken. Je behoudt hierdoor het overzicht.

Schakel goede hulp in

Professionele hulp kan goed helpen. Zelf hebben wij een verhuisbus en een aanhanger in Meppel gehuurd. Hier hebben wij alle belangrijke spullen op vervoerd. Heb je minder tijd of ben jij zelf minder mobiel? Dan is het handig om een gespecialiseerd verhuisbedrijf in te huren. Zij helpen je met het sjouwen en verplaatsen van zware items.

Vraag vrienden

Vrienden zijn er in goede en slechte tijden, dus ook tijdens het verhuizen. Ondanks dat vele verhuizen zien als een onprettig klusje, zal je merken dat ze je altijd willen helpen. Waar de één goed in slopen is, is de ander juist weer het sterk en kan jou helpen met sjouwen. 
Tip: Kijk voor machineverhuur op de website van Gehuurd.nl. Wij hebben daar veel apparatuur vandaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *