Over ons

Salad & The City

Salad & the City is dé take away & delivery saladebar in Amsterdam waar jezelf verwennen en genieten voorop staat! Eten afhalen en laten bezorgen is nog nooit zo gezond en lekker geweest!

Wij zijn Mirjam en Judith, de trotse oprichters van Salad & the City.

Salad & the City is gericht op take away en delivery, waardoor je overal in de stad Amsterdam van onze salades kan genieten. Je hoeft simpelweg een bestelling te doen via deze website en we komen de maaltijden bij je brengen met onze elektrische fietsen. Of je haalt op onze locatie op de Bilderdijkstraat je bestelling zelf op.

‘Wat ons betreft is Salad & the City de oplossing voor mensen met een druk leven die houden van gezond en lekker eten en zonder schuldgevoel willen genieten en aan zichzelf denken!’

Het idee voor Salad & the City is ontstaan uit een passie voor lekker eten, de wens om te allen tijden heerlijke en gezonde salades te kunnen verkrijgen en in ons drukke leven te genieten van al het moois dat het leven ons biedt. Deze elementen bij elkaar vormen voor ons de basis voor Salad & the City.

‘De salades van Salad & the City zijn onze trots’

Iedere salade van Salad & the City is zorgvuldig samengesteld en uitvoerig getest op smaak, kleur, variatie en ‘knapperigheid’. Ze zijn voor het overgrote deel samengesteld uit eerlijk geproduceerde en lokale producten, wat naadloos aansluit bij onze gedachte van een eerlijke maaltijd waarbij de nadruk ligt op omgeving, milieu, dier en mens. We geloven in de kracht van producten die al jaren worden gebruikt; producten die bij wijze van spreken ook door onze grootouders werden gebruikt in de keuken. Naast salades bieden wij ook knapperig zuurdesembrood met door ons geselecteerde olijfolie of zelfgemaakte hummus aan, gewoon omdat het zo heerlijk is. En als klap op de vuurpijl kan je ook nog een gekoeld wit wijntje, mooie rode wijn, heerlijk biologisch frisje of een speciaal biertje bij de salades bestellen.

Veel plezier met een keuze maken uit ons heerlijke menu en eet smakelijk!

Liefs Mirjam en Judith