Saaie muur opfleuren? Kies dan voor muurcirkels! H1

Heb jij een lange muur in je woonkamer of op je slaapkamer en weet je niet zo goed wat je hiermee aan moet? Loop je al tijden met het idee om je muur te sauzen of behangen? Of heb je al uren het internet afgezocht naar een mooi schilderij? Stop dan direct met zoeken! De trend van dit moment zijn muurcirkels. Muurcirkels zijn cirkels met verschillende soorten opdruk die jouw saaie muur opfleuren. Zo zijn muurcirkels verkrijgbaar met een print, effen kleur, je favoriete dier of prachtige afbeeldingen van de natuur. Doordat muurcirkels zijn gemaakt van een ultra dun materiaal (3mm), zijn ze eenvoudig op te hangen met bijvoorbeeld tape. Muurcirkels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat ze zelfs op de smalste muur perfect passen.

Wat zijn muurcirkels? H2

Muurcirkels zijn decoratieve wanddecoratie in de vorm van een cirkel voor het opfleuren van je muur in de woonkamer of slaapkamer. Zo kun je ze in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren krijgen. Dat betekend dat er altijd een muurcirkel bijzit die past bij jouw stijl. Wil je een keer iets anders dan een groot schilderij boven de bank, je dressoir of bed? Dan zijn muurcirkels het perfecte alternatief. Door de eenvoudige bevestiging hang jij ze eenvoudig zelf in een handomdraai op. De muurcirkels zijn gemaakt van een 3mm dik plexiglas en voorzien van een coating. waardoor ze ook buiten kunnen worden gebruik. Je kunt ze buiten eenvoudig bevestigen met bijvoorbeeld een spijker of haakje. Ideaal voor onder de overkapping.

Muurcirkels combineren H2

Het leuke aan muurcirkels, is dat je vrij bent in het combineren van allerlei verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een muurcirkel met een te gekke opdruk van een dier, maar wil je het liever wat rustiger, voor bijvoorbeeld de kinderkamer, dan is een muurcirkels met een hartje of andere rustige opdruk ook een optie. Daarnaast kun je ook kiezen om een aantal verschillende muurcirkels bij elkaar te hangen. Ons advies is om altijd te kiezen voor een oneven aantal voor het mooiste effect. Zo kun je kiezen voor een set muurcirkels van bijvoorbeeld 30 cm – 40 cm en 50 cm. Op deze manier creëer jij door de verschillende afmetingen een geweldig effect en is jouw muur mooier dan ooit tevoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *