Monument verkopen

Eindelijk ben je zover met een monument verkopen, maar wil je wel een ander mooi uniek pand terugkopen. In beide gevallen kun je dit niet overlaten bij een gewone makelaar, deze hebben in de meeste gevallen niet voldoende expertise om unieke panden te kopen en verkopen. De verschillende wetten en regels maken het ingewikkeld, maar voor de expert die vaker met het bijltje heeft gehakt is het een kwestie van ervaring. Wil je zekerheid bij het kopen en verkopen, kies dan voor bijzonderwonen.com. 

Monument verkopen

Bijzondere regels

Zeker bij de aankoop van een unieke woning is het goed om bepaalde regels te controleren van de woning, is de grond waarop de woning staat schone grond? Zijn er bepaalde regels vanuit de gemeente voor het onderhoud van de woning, heb je niet te maken met materialen in de woning die nu verboden zijn waardoor ze verwijderd moeten worden. Dit zijn belangrijke elementen wanneer je die niet controleert je voor enorme kosten komt te staan, de makelaar van bijzonder wonen kan deze zorgen uit je handen nemen.

Heerlijk genieten van je unieke woning

Het doel is natuurlijk om te genieten van je heerlijke unieke woning, je koopt een monumentaal pand omdat je er passie en liefde voor hebt. Want in de meeste gevallen weet je dat je vaak aan het onderhouden bent, vind je dit leuk dan is een unieke woning echt iets voor jou. Op de website van bijzonderwonen.com vind je ook unieke woningen die te koop staan, of misschien ben je wel op zoek naar een stuk grond om je eigen woning op te bouwen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *