pexels-anna-shvets-5231138

Ben je op zoek naar een hovenier in Emmeloord? Dan is Reijnoudt Hoveniers het bedrijf voor jou. Wij bieden verschillende werkzaamheden aan om de tuin van jouw dromen te realiseren. Hierbij kun je denken aan het ontwerpen van je tuin, de aanleg, het renoveren van je tuin, onderhoud en het verhuren van machines. Bekijk onze website voor ons gehele aanbod. 

Ontwerp van je droomtuin

Als je een droomtuin wilt laten realiseren, dan ben je bij Reinoudt Hoveniers op het goede adres. Wij brengen al je wensen in kaart door goed en aandachtig naar jou te luisteren. Daarbij denken wij ook creatief met je mee. Nadat we je wensen in kaart hebben gebracht, bieden we je een uniek ontwerp aan, waarbij je kan denken aan indeling, bestrating, houtwerk, beplanting, vijvers, verlichting, enzovoorts. 

Je tuin aanleggen

Nadat je ontwerp is gemaakt is het tijd voor actie. Wij werken zoveel mogelijk met natuurvriendelijke en duurzame materialen bij de aanleg van je tuin. Met veel plezier gaan wij voor jou aan de slag met bijvoorbeeld de bestrating, verlichting, aanleg van zwembad of graaf- en grondwerk. Wij werken hier geordend bij. Daarnaast ruimen wij ook dagelijks onze spullen op. Ook dat is kwaliteit in hovenierswerk. 

Tijd voor een opknapbeurt? 

Soms is je tuin of een deel ervan aan een opknapbeurt toe. Wij vinden dit als bedrijf een leuke uitdaging om je tuin er weer stralend uit te laten zien. Met bijpassende beplanting bijvoorbeeld kan je tuin weer jaren vooruit. 

Onderhoud van de tuin

Ook voor onderhoud aan je tuin zijn wij jouw hovenier. Wil je dat wij je onkruid wieden, hagen of bomen snoeien, of je gras maaien? Dat doen wij met veel plezier, zodat je tuin weer winterklaar is. 

Verhuur

Als je liever zelf aan de slag wilt gaan in je tuin, dan is dat natuurlijk geen probleem. Wij verhuren de machines die je nodig hebt. Ook kun je bij ons terecht als je bijvoorbeeld kunststof rijplaten wilt huren. Neem een kijkje op onze website voor al onze diensten en machines. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *