Grondwerk

Wolters Cultuurtechniek richt zich op het verzetten van grond als specialist. Ze vinden de passende oplossing bij iedere klus. Via de website kan je heel eenvoudig offertes voor je klus aanvragen.

Cultuurtechniek


Cultuurtechniek is uiterst belangrijk voor het onderhoud van landschappen, bermen, tuinen, parken en openbaar groen. Zonder cultuurtechniek zijn er vrij weinig andere relatief goedkope opties om dit groen te onderhouden. Dit onderhoudswerk moet namelijk machinaal gedaan worden.

De adviseurs onderzoeken hoe de bodem werkzaam is en zorgen dat deze geschikt gemaakt wordt voor het gewenste doel.

Grondverzet

Wolters Cultuurtechniek doet zoals reeds vermeld allerlei soorten grondverzet in Kampen en omgeving. Zo verbeteren ze de grond van tuinen, graven ze bouwputten, vijvers en zwembaden uit, voeren ze grondstoffen aan en af en plaatsen ze keerwanden. 

Het doel van de grondverzetting is vaak zodat er andere constructies gebouwd kunnen worden. Het uitgraven of ophogen van een terrein vereist kwaliteit en nauwkeurigheid. Dit moet dan ook zorgvuldig gebeuren.

Ook leggen en beheren ze bloemenweides. Ze hechten waarde aan het insectenbestand in Nederland, welke hard achteruit gaat. Ze zaaien de zaadjes enkele centimeters onder de grond in en beheren en controleren de uiteindelijke groei van deze bloemen.

Ten slotte neemt Wolters Cultuurtechniek je gazon onder handen. Ze doen verschillende metingen om de pH-waarde te meten in het gazon, verwijderen ze de viltlaag (verticuteren), beluchten ze het gazon om het vervilten van het gazon te voorkomen en blijven ze doorzaaien ten gevolge van verticuteren om zo onkruid tegen te gaan en u snel weer van een vol gazon kunt gaan genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *